Heatfan - Smart Sensor - Wit

Merk: Heat Fan

13,95 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Gasbesparend - Groen .png

  • Gas besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Heat Fan
Heat Fan logo
Artikelnummer: 8721008756318

Bekijk alles van Heat Fan >
Bekijk meer: Radiator ventilator >

Een radiator warmt langzaam op en koelt geleidelijk af. Dit is een vrij traag proces en de Heatfan sensor zorgt ervoor dat de ventilatoren altijd op het perfecte niveau blazen. Het is een super nauwkeurige modulerende sensor die tussen de voeding en Heatfan(s) geplaatst worden. Per voeding (stekker) plaatst u dus altijd één smart sensor. De sensoren zijn gekalibreerd en zullen aangaan bij 25,3°C. Vervolgens zullen ze de Heatfans modulerend harder gaan laten blazen naarmate de temperatuur van de radiator/convector omhoog gaat. Als de temperatuur van de radiator/convector afkoelt, zullen de Heatfans zachter blazen totdat de temperatuur van 24,9°C bereikt is. Dan slaan de Heatfans automatisch uit.
 
 
Wat heb ik allemaal aan de HeatFan?
  • Ten eerste kun je genieten van het sneller verwarmen van de ruimte en zal uw ketel met een grotere intervallen aanslaan en dus gedurende kortere perioden efficiënter het water opwarmen voor de verwarming. Naast het comfort zal dit een geringe gas vermindering betekenen.
  • Aangenomen dat de huidige type en hoeveelheid radiatoren passend zijn voor de verwarming van de ruimte, kan je er ook voor kiezen om de capaciteit van uw radiatoren te verminderen, door ofwel andere typen, of zelfs een radiator weg kunnen halen, zodat uw ruimte meer naar uw wens kan worden ingericht.
  • Besparingen van 15 tot 20 % met uitschieters naar tot 30% op de hoeveelheid gas voor het verwarmen van het huis is een reëel verwachtingspatroon.
P.S Als je een set heatfans koopt zit of de Sensor of de Speedcontoller er al bij 
 

Films


Heat Fan

Heatfan zorgt ervoor dat uw verwarming efficiƫnter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt uw ruimte overal en snel warm, u bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak vandaag nog van uw radiator een laagtemperatuur verwarming door middel van de radiator ventilator en verhoog de warmtecapaciteit via Heatfan

Heat Fan
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:




Verwarmings installateurs

Totaal 1 vakmannen en -vrouwen



Pagina 1 van 1
Xavi Natural Building
Xavi Eco Natural Building is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd. Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodriguez (Vigo, Spanje, 1970) heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwpr.. Bekijk profiel pagina

Balistraat 116
1094JV Amsterdam

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


De sensor werkt

Engelen

Heatfan - Smart Sensor - Wit

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit