Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 6 L/min

Merk: Neoperl

2,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Waterbesparend - groen.png Kostenbesparend - groen.png

  • Water besparend
  • Kostenbesparend

Bekijk hier meer producten van het merk Neoperl
Neoperl logo
Artikelnummer: 5051515004453

Bekijk alles van Neoperl >
Bekijk meer: Douche >

Neoperl Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 6 L/min

Een doorstroombegrenzer (flow regulator) helpt je besparen op energie én water. Je kunt deze inzetten om ervoor te zorgen dat je niet meer water verbruikt per minuut dan de begrenzer aangeeft (in dit geval is dat 6 liter per minuut), met behoud van de waterdruk!

Het elastische ringetje past zich aan aan de waterdruk, en reguleert daarmee hoeveel water er daadwerkelijk uit de kraan of douche komt. Daarom zijn doorstroombegrenzers ook een uitkomst wanneer je waterdruk gelijk wilt verdelen over meerdere kranen of douches.

  • 6 L/min.
  • diameter 18.7 mm
  • onzichtbaar na plaatsing
  • waterbesparend
  • energiebesparend
  • plaatsing tussen de kraan en de slang (zie ook de video hieronder)

Productspecificaties Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 6 L/min - 6 liter/min

De Neoperl doorstroombegrenzer is makkelijk te plaatsen op je eigen kraan. Schroef de tuit van de kraan of douchekop, stop de waterbespaarder ertussen, en schroef de tuit weer op de kraan. Zo simpel kan het zijn! 

Deze doorstroombegrenzer past op zo goed als elke kraan. Let daarbij vooral op de diameter.

Milieu-informatie over Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 6 L/min

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van een Neoperl doorstroombegrenzer zoveel water en energie bespaart, dat de hoeveelheid energie en water van het productieproces al binnen enkele dagen gecompenseerd zijn. Een doorstroombegrenzer is dus een duurzame keuze!

Films
Andere uitvoeringen

Neoperl

Neoperl producten leveren een waardevolle bijdrage aan het klimaat en het milieu. U bespaart water en helpt bij de reductie van energieverbruik voor het bereiden van warm water. Neoperl biedt innovatieve oplossingen voor drinkwater. De producten vormen de waterstraal, regelen de doorstroming en beschermen het water tegen verontreiniging.

Neoperl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Douche - Doorstroombegrenzer - PCW-01 - 6 L/min

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit