Ecobooster Instelbare knop M22 Kraan

Merk: Neoperl

21,50 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

Waterbesparend - groen.png

  • Water besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Neoperl
Neoperl logo
Artikelnummer: 7611038195038

Bekijk alles van Neoperl >
Bekijk meer: Kraan >

Ecobooster voor een kraan  en niet voor een doucheslang De werking is eenvoudig: in de basis-stand bij het openen van de kraan staat de Ecobooster kraan op bespaarstand ingesteld. Bij de kraan betekent dit 7 liter,  Door een simpele druk op de knop schakelt het om van bespaarstand naar een volle straal. Dan kan men een emmer snel vullen en heeft men bij het douchen tijdelijk een vollere straal. Ook zodra u de kraan sluit, schakelt de booster automatisch weer om naar bespaarstand. Een perfecte combinatie van waterbesparing en extra gemak. 
 
Uitvoeringen kraan  Het product is leverbaar in uitvoeringen M22 en M24. De uitvoeringen voor de kraan kunt u eenvoudig in plaats van de normale straalregelaar monteren. De versies voor de kraan kunnen eenvoudig worden gemonteerd in plaats van de normale straalregelaar. Maximale bescherming tegen kalkaanslag: Dankzij het zachte elastomeeroppervlak kan kalkaanslag eenvoudig worden verwijderd. Wrijf de kalkaanslag eenvoudigweg van het elastomeeroppervlak af (SLC® = Smart Lime Cleaning)
Automatische reinigingsfunctie (AC = auto-clean): dankzij de geïntegreerde zeef worden kleine vuildeeltjes in het water eenvoudig weggespoeld.

Reiniging van de straalregelaar mogelijk zonder demontage

Productspecificaties Ecobooster Instelbare knop M22 Kraan

Tips
  • Over het algemeen geldt dat met de hand afwassen meestal beter is dan de afwasmachine.
  • Gebruik afwasmiddel op natuurlijke basis. Hierdoor kun je het spoelwater in principe gewoon gebruiken voor je tuin.
  • Let op lekkende kranen. Dit lijkt een geringe besparing maar een flink druppelende kraan kan 15.000 liter water verkwisten
  • Laat de kraan zo weinig mogelijk doorlopen tijdens het inzepen van de handen en het scheren 
  • Gebruik koud water in plaats van warm om energie te besparen.
  • Kies voor natuurlijke verzorgingsproducten die het oppervlaktewater zo weinig mogelijk belasten
  • Zet de kraan dicht terwijl u uw tanden poetst
 
Waardevol water beschermen
NEOPERL® producten bewaren en beschermen de belangrijkste voorwaarde voor leven op onze planeet: Water. Drinkwater is een zeer waardevolle en begrensde ressource. De NEOPERL groep met wereldwijd meer dan 1.700 medewerkers heeft zich als doel gesteld om met haar producten de duurzame omgang met deze begrensde ressource te bevorderen. Als leidende aanbieder voor intelligente componenten rondom sanitaire armatuur levert NEOPERL aan armaturenfabrikanten wereldwijd. Ook fabrikanten van installaties die water verwarmen, transporteren, regelen of behandelen behoren tot de internationale klantenkring.
Verder groeit ook het productpalet voor de nationale en internationale handel continu. Door voortdurend optimaliseren van productassortiment, logistiek en klantenservice is NEOPERL erin geslaagd om zich ook verder als vooruitstrevende en betrouwbare handelspartner presenteren.

Joint Venture
NEOPERL kiest voor samenwerking met klanten en leveranciers beproefd innovatieproces: “Joint Innovation”. Baserend op de kennis van
de markten worden nieuwe producten gemeenschappelijk ontwikkeld. “Gemeenschappelijk” staat voor intensieve samenwerking met klanten, vroegtijdige betrokkenheid van eersteklas leveranciers en gebruikmaking van de volledige NEOPERLknowhow. Ook deze consequente doelstelling komt de handel in de
vorm van uitstekende en internationaal erkende producten ten goede.
 

Milieu-informatie over Ecobooster Instelbare knop M22 Kraan

Elke dag gebruiken we per persoon gemiddeld zo’n 120 liter water. Het meeste van ons water wordt gebruikt voor wassen, schoonmaken en het doortrekken van ons toilet.
  • Douche 39,7 liter
  • Wastafel 5,1 liter
  • Toiletspoeling 36,2 liter
  • Wassen, hand 2,1 liter
  • Wassen, machine 1,9 liter
  • Voedselbereiding 1,7 liter
  • Overige 7,6 liter
Het grote voordeel maar tevens ook het nadeel van ons water is de prijs. De prijs van ons kraanwater is relatief laag . Puur financieel gezien levert het besparen van water daarmee dan ook weinig op. De belangrijkste reden om echter te besparen op water is de besparing op energie. Voor de zuivering van water is namelijk veel energie nodig.  Het reinigingsproces van water is een ingewikkeld en langdurig proces. Denk ook aan de energie die de pompen  gebruiken die ervoor zorgen dat er druk op de waterleidingen zit. Daarnaast belast de waterzuivering het milieu door het gebruik van hulpstoffen en chemicaliën en allerlei filtermaterialen. Het oppompen van grondwater veroorzaakt verdroging van de natuur binnen de waterwingebieden.

Het reinigen van ons water wordt steeds ingewikkelder door bemesting en stoffen uit de chemische industrie (schoonmaakmiddelen en medicijnen). Als de kwaliteit van ons drinkwater door verontreiniging verder zal afnemen, dan zijn waterbedrijven genoodzaakt om chloor aan ons kraanwater toe te voegen. Iets wat we volgens mij echt niet moeten willen. De verwachting is dat schoon drinkwater in de toekomst schaarser en duurder zal worden. Alle reden om bewust en duurzaam om de gaan met ons water.
 




Andere uitvoeringen

21,50
 

Ecobooster Instelbare knop - Douche/Slang

Uitvoering: Tussenstuk Douche
27,50
 

Neoperl

Neoperl producten leveren een waardevolle bijdrage aan het klimaat en het milieu. U bespaart water en helpt bij de reductie van energieverbruik voor het bereiden van warm water. Neoperl biedt innovatieve oplossingen voor drinkwater. De producten vormen de waterstraal, regelen de doorstroming en beschermen het water tegen verontreiniging.

Neoperl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:



Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Hoe kan je zien of de bespaarstand aan staat?? Ik zie en merk namelijk geen enkel verschil als ik het knopje indruk. Volgens mij werkt het helemaal niet.

H
Algemene vraag


Heeft u mijn mail omtrent de Ecobooster in de verkeerd geleverde maat ontvangen?

Kathy
Reactie

Ja kathy, maar we kunnen het niet 1 om 2 omruilen. Even geduld alsjeblieft.

Eco

Ecobooster Instelbare knop M22 Kraan

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:



De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur




Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit